Bruidsfotografie Hanriëtte van Leeuwen

Videograaf. 

Ja, maar vaak iets te kostbaar.

Wil je toch filmbeelden dan adviseer ik een beginnende videograaf in te huren. Nog steeds een mooie film waar veel aandacht en liefde in zit maar voor minder dan de helft van de prijs. Laat maar even weten als je iemand zoekt, dan help ik je aan een goed contact.

Gratis trouwvervoer. 

Gratis trouwvervoer.

Ja, dat kan.

Gooi het balletje eens op in je vrienden- en familiekring. Is er iemand die iemand kent met een geweldige sportwagen, oldtimer, speciaal vervoer o.i.d.? Stap op de eigenaar af en stel gewoon de vraag. Men is vaak vereerd dat hun auto gevraagd wordt voor trouwvervoer. Een bos bloemen en een foto van jullie als bruidspaar met bijv. de oldtimer wordt daarna altijd gewaardeerd.

Zo had ik ooit een chirurg die in zijn vrije tijd graag op een boerderij werkte. De tractor was zo geregeld. Super origineel!

Photobooth nee, feeststudio ja. 

Ik wordt vaak gevraagd om onze feeststudio mee te nemen. Dan neem ik een achtergrond mee en een hoop leuke accessoires.

Mensen worden ’s avonds, bijvoorbeeld bij de entree, uitgenodigd om een foto te laten maken. Een leuke binnenkomer die ze al direct in en feeststemming brengen. 

Deze opname kun je gebruiken voor een “’gastenboek”. Elk gezin/stel krijgt de beschikking over een pagina waar ze iets op kunnen schrijven. Denk bijv. aan tips voor een goed huwelijk. Later plak je dan hun foto er bij.

Deze foto kun jij ook later als bedankje, een leuk aandenken, per mail naar ze versturen.

Voor de prijs hoef je het niet te laten: 375,- incl. 3,5 uur extra. Tijdens die 3.5 uur fotografeer ik ook nog de openingsdans en het feest.  


Heel Holland bakt! 

Wist je dat als je een bruidstaart wilt bestellen bij een echte bakker je vaak van tevoren allerlei soorten kunt gaan proeven? Niet goed voor de lijn, wel heel leuk en lekker!

Bij minder budget zou je ook een taartenbuffet kunnen doen. Vraag al je familie en vrienden die een beetje kunnen bakken om hun lekkerste taart te maken. Zo heb je ook nog eens veel meer keuze!

Locatie shoot. 

Locatie shoot.

Als je speciaal met de fotograaf foto's gaat maken op een mooie plek zoek hier dan een geschikte locatie voor uit. Waar moet je dan aan denken? Een plek bijvoorbeeld die je uiteraard zelf mooi vindt of waar je bijvoorbeeld iets mee hebt. 

Vaak is de directe omgeving van de trouwlocatie geschikt. Een mooi park of een oud industrieterrein kan ook zeer geschikt zijn.

Trek er ongeveer 1,5 uur voor uit. Exclusief reistijd. Minder kan natuurlijk ook dan werk ik gewoon wat sneller.

Als we alles op 1 locatie kunnen fotograferen is dat fijn. Twee locaties is ook prima, maar bedenk dan wel dat je extra reistijd hebt en alles weer opnieuw op moet starten wat ook weer tijd kost.

Ik vraag vaak om 2 assistenten. Liefst een man en een vrouw. De dame kan bijvoorbeeld helpen met het mooi neer leggen van je jurk, het vast houden van je boeket, etc. De man mag helpen met het verplaatsen van mijn spullen. Ik kom net een paar handjes te kort. 

En wat als het nou gaat regenen? Belangrijk dat je dan een professionele fotograaf geboekt hebt! Ook als het regent is het nog mogelijk om een locatie shoot te doen. Er zijn altijd manieren om dan toch mooie foto's te maken.

Time is money. Minder uren is minder geld. 

Time is money. Minder uren is minder geld.

Haar en make-up kunnen wel zo’n 1,5 tot 2 uur in beslag nemen. Foto’s terwijl je met rollers in zit zijn niet zo charmant. Deze worden ook zelden in een huwelijksalbum geplaatst. Laat de fotograaf daarom pas komen net voordat je je jurk aantrekt.


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston