Bruidsfotografie Hanriëtte van Leeuwen

 

Winactie

We vieren het nieuwe seizoen met een winactie!

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en ik heb er weer ontzettend veel zin in ! Meer dan 1000 bruidsreportages heb ik ondertussen mogen maken. Elke keer weer een heel unieke belevenis. Zowel nationaal als internationaal gewerkt. Prijzen gewonnen waaronder de Kodak Professional Portrait Award. Mensen van koninklijke bloede voor de camera gehad. Zelfs de bruidsreportage van de voormalige eindredactrice van het blad Bruid & Bruidegom mogen maken.

Om het nieuwe seizoen te vieren is er nu een WINACTIE uitgeschreven voor alle aanstaande bruidsparen. Doe mee en maak kans op een BRUIDSREPORTAGE ! Daarnaast zijn er kadobonnen t.w.v. €250,- en €150,- te winnen.

Hoe doe je mee ? Geef antwoord op de volgende vraag: welke award heb ik gewonnen?

Stuur je antwoord naar info@hvl-fotografie.nl. Vermeld jullie beide namen, telefoonnummer en geef daar ook bij aan wanneer je trouwdatum is. Succes!

Winnende bruidsparen krijgen automatisch per email bericht. Er kan niet gecorrespondeerd worden over de uitslag. Let even op de voorwaarden: te besteden aan een bruidsreportage van minimaal 7 uur. Een kadobon is niet overdraagbaar en wordt niet in contanten uitgekeerd. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of waardebonnen.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston