Bruidsfotografie Hanriëtte van Leeuwen
Klik om door te gaanKlik om door te gaan

Kodak Professional Portrait Award Winning Photography


Hallo, welkom op mijn website. 

Mijn naam is Hanriëtte, Jet voor vrienden en familie.

Jullie gaan trouwen, wat leuk, van harte gefeliciteerd!

Bij het regelen van een bruiloft komt een hoop kijken. Een belangrijk onderdeel is natuurlijk het vastleggen van jullie mooiste dag d.m.v. foto's. Blijvende liefdevolle herinneringen voor later. Jullie staan er vast nog niet bij stil maar wellicht krijgen jullie ooit kinderen en kleinkinderen. Ook voor hen is een mooie trouwreportage heel waardevol.

Ik ben nu ruim 20 jaar actief als bruidsfotografe. Heerlijk werk om te doen. Zelf geniet ik altijd enorm van een bruiloft. Als fotografe ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig. Vaak heb ik bruidsparen die niet zo graag "poseren" maar wel hele mooie foto's willen. Als ik minder "aanwezig" ben kunnen mensen meer zichzelf zijn, genieten meer en kan ik ze daardoor weer mooier op de gevoelige plaat vast leggen.

Budget is natuurlijk ook belangrijk. Een bruidsreportage van 7 uur, incl. minimaal 350 geselecteerde en bewerkte bestanden, is vanaf 975,=. Met of zonder album, extra uren, een feeststudio, alles is bespreekbaar.

Wil je een keertje kennis maken? Stuur dan even een mailtje: info@hvl-fotografie.nl.

Houd even in de gaten: als bruidsfotograaf word ik vaak al een jaar van tevoren vastgelegd. Waarom? De meeste mensen willen trouwen op een vrijdag of zaterdag in de mooiste tijd van het jaar. Dan heb je het over zo'n 14 weekenden totaal terwijl er meer dan 50.000 huwelijken per jaar plaats vinden. Dus wees er op tijd bij. 


Hartelijke groet,

Jet


Tip: Lees de tips!


Website by Tomston
lock